top of page
Slangenprint, TSG Studios

welkom bij tsg studios

Op zoek naar een plek voor al jouw workshops, teamuitjes, producties en bijeenkomsten?

Bij TSG Studios bieden we alles voor een complete dag.

Van zaalverhuur tot aan workshops, je doet het bij ons.

planten.HEIC

Zaalverhuur

Een fijne, bereikbare locatie voor een workshop, teambuilding, congres, vergadering of productie? Neem een kijkje in onze ruimtes! Zalen voor sfeervolle bedrijfsevents of een fotostudio voor creatieve producties. TSG Studios heeft alle faciliteiten die je zoekt. Wij ontzorgen jou. Van beamer tot welkomstcomité en aansluitend diner, wij regelen het en denken graag met je mee.

Workshops & Arrangementen

Niks is te gek tijdens onze creatieve workshops! Werk aan teambuilding op de meest bijzondere manieren. Denk aan een schilderij met je billen maken of je benen in je nek leggen als een acrobaat. Til je bedrijfsuitje naar een hoger niveau met de steltenworkshop, leer vuur eten met of maak kunst met je collega's.

Food & Drinks

Ook aan de inwendige mens hebben we gedacht. Je workshop starten met een hapje of drankje? Na borrelen of uitgebreid diner? Maak een keuze uit ons uitgebreide arrangement voor ieder moment van de dag.

Wil je barbecueën in de winter? Dat kan bij ons ook!

Marian, Nijmegen

“Zeker aan te raden! Samen met vrienden de ecstatic paint workshop gedaan. Was een groot succes. Je kan je creativiteit kwijt en bent lekker bezig met je eigen kunstwerk. Vooral erg veel gelachen!"
bottom of page